Nachtkasten op maat

De Kasten-Concurrent kan voor u prachtige en voordelige nachtkasten verzorgen in iedere gewenste kleur en van ieder materiaal. Eigenlijk heeft een dergelijk kastje vooral een esthetische waarde. Het is nu niet zo dat u uw ski spullen erin kwijt wilt, toch? Vaak gaat het over een boek, een glas water, een wekker en wat persoonlijke spullen.

Of het nachtkastje nu met een lade moet of zonder, u geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag. Bij ons heeft u uiteraard altijd de mogelijkheid om een keuze te maken uit het gewenste materiaal, en als u er zelf niet uitkomt dan adviseren wij u graag.

Uw nachtkastje zoals u dit wilt

Voor losse nachtkastjes of slaapkamer tafeltjes kunt u zich ook laten informeren bij de Kasten-Concurrent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan en ontdek ook uw voordeel!

Uiteraard kunnen we in de sfeer van uw overig meubilair blijven, maar wellicht wilt u wel een statement maken met hele aparte design nachtkastjes. Surft u voor meer informatie over onze site en wellicht dat wij u als klant mogen begroeten.


Wij werken met de volgende merken:
Allure Garobe vth dutzler

Onze erkenning bij Bouwplaza: